Logo De Roembrandt Bergen op Zoom

Twinnovate

Logo Twinnovate

De kracht van Twinnovate is het identificeren, ontwikkelen en realiseren van oplossingen voor verschillende milieu-uitdagingen op het gebied van de circulaire en biobased economie, afvalbeheer en decarbonisatie.

Twinnovate biedt haar klanten oplossingen die de overgang naar een duurzame wereld stimuleren. Een verscheidenheid aan diensten in elke stap van de supply chain, variërend van projectmanagement oplossingen, financiële of technische due diligence, marktanalyse en ondersteuning van stakeholder management worden geboden. Al deze stappen worden doorlopen in nauwe samenwerking met de klant. Met de ondernemende achtergrond gaat Twinnovate voor de extra mijl en levert niet alleen de nodige inzichten, maar maakt ook gebruik van haar wereldwijde netwerk en expertise om de oplossing samen met de klant te implementeren. Tot de opdrachtgevers behoren bedrijven uit de energie- en chemische industrie, overheden, uitvinders, projectontwikkelaars en financiële instellingen.

Twinnovate gelooft sterk in een duurzame wereld gebaseerd op bio- en circulaire grondstoffen en koolstofneutraliteit. Samen met onze partners en klanten stimuleren wij de verandering om dit mogelijk te maken.

U vindt Twinnovate op de eerste verdieping.

Twinnovate

©2022 De Roembrandt. Alle rechten voorbehouden.